Sidor

21.5.2016

Etenee etenee :)

Heipa :)
Huh, ulkona on kesä ja hikoilen koko ajan :D Onneksi se on hyvä merkki että hikoilee. Pahempi olisi jos ei tulisi hiki ollenkaan.

Dieetti etenee hyvin ja tuntuu siltä että kroppa kiristyy koko ajan. Paino on junnannut tällä viikolla mutta peilikuva on muuttunut. Onneksi paino ei kerro kaiken joten elään siinä toivossa, että olen kiristynyt hieman vaikka paino ei ole laskenut muutamaan päivään. Ehtii se laske vielä ja jos tunnen kehoni oikein, niin se pomppii kunnolla alas lähipäivinä.

Aamukunto lenkin ja aamupalan jälkeen oli tänään tämä. Vielä on ihan kiitettävästi kiristettävää :D Mutta aikaa on myös.





Olen treenanut ahkerasti koko viikon ja huomenna on pakko pitää lepoa salitreeneistä. Kävin eilen Jannalla ja käytiin läpi hänen uudet ohjeet. Meillä on Jannan kanssa prokkis saada paino alas kesän aikana. Janna on nyt minun valmennuksessa ja ainakin minulla on kova usko siihen, että saadaan hyviä tuloksia :) Huomenan tsekataan Jannan saliohjelma läpi jotta tekniikat varmasti on kunnossa. Muuten Janna tekee kotijumppaa sekä käy baletissa. Salilla ei ole pakko käydä jos ei haluaa mutta suosittelen vahvasti lihaskuntotreeniä kun pudotetaan painoa koska silloin lopputulos on huomattavasti kiinteämpi.


Keskiviikkona on kuntotsekki joten nautin vielä syömisestä. Täsäs kuva aamupalastani. Puuroa, valkuaista, rahkaa, rasvaa ja marjoja. Kyllä maistuu aina lenkin jälkeen :)




Muistakaa hyödyntää ilmainen konsultaatio! Huippu setti josta jokainen varmasti hyötyy :) Lähden ensi viikonloppuna Nauvoon pitämään konsultaatioita, joten jos asut siellä päin niin laita koodia. On muutama aika vielä jäljellä. Muuten otan vastaan Tampereella :) 






Ihanaa viikonloppua teille! Minä lähden nyt ulos nauttimaan ilmasta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.