Sidor

8.3.2015

Kuvaussession antimia ja hyvä jalkatreeni :)

Hyvää huomenta :)

Tänään on hyvä päivä. Aloitin sen vetämällä mäkispurtteja. Mulla on nykyään kova nälkä öisin ja tänä yönä se alkoi kahden maissa. Saan kuitenkin unta ja kun herään, vetään mustaa kahvia naamaan, carnitiinia sekä vettä niin nälkä on jo poissa. Spurttien jälkeen ei ole edes nälkä enää vaikka en oikeastaan ole syönyt mitään vielä. Jännä miten kroppa toimii :D Nautin nälästä eikä se ole minulle ongelma. Se on täysin luonnollinen tunne mikä vie homma eteenpäin. Tänään on luvassa myös selkätreeni, töitä, kehonhuoltoa ja poserausta. Hyvä sunnuntai siis!!!

Sain Harrilta kuvia eilen. Tässä muutama teille. Toivottavasti tykkäätte :) Tästä on kisakunto kaukana mutta musta kuvia voi ottaa tuhdimassakin kunnossa. Olen hyvin sinut kehoni kanssa vaikka painoa on 80kg, mikä on paljon monelle. Tässä voidan sitten pohtia sitä, että näyttääkö lihaksikas nainen mieheltä? Näin väitetään usein. Uskallan olla eri mieltä. Minusta treenattu ja lihaksikas nainen on äärimmäisen naiseellinen :) Otetaan Harrin kanssa kuvia pitkin dieettiä ja pääsette katsomaan niitäkin kun alkaa tippumaan :)

















Treenasin eilen jalkoja. Meinasin kuolla :D Oli kyllä niin hyvä jalkatreeni että ai ai :D Menin kaverille treenin jälkeen ja makasin tapojeni mukaan lattialla pari tuntia jalat ylhäällä koska jälkipolte oli jotain käsittämätöntä. Kahvi pelasti tilanteen ja jaksoin raahautua kotiin illalla :D






Tämä oli tällainen minipäivitys. Tai kuvapäivitys :) Ihanaa päivää teille!!!!


19 kommenttia:

  1. Minkä pituinen olet? Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia ja näytät paljon paremmalta kuin ne jotka on kisakunnossa, tämä minun mielipide. Tuttu tunne tuo jalkapolte hyvän jalkatreenin jälkeen, nim. kolmatta päivää jalat puuta :) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija :) Kyllä se kisakunto koittaa melko pian mun kohdalla mutta se ei ole lopullinen tila vaan nimenomaan kisakunto. Pidän molemmista :)

      Hyvin oot saanut jalkatreeni menemään perille! Muista venytellä ja liikkua jolloin palaudut nopeammin. Puhumattakaan ravinnosta :)

      Poista
  3. Kaunis, etenkin tuo toinen kuva. :)

    VastaaPoista
  4. Siis niin kaunis 💖 soot nainen isolla ännällä. Go girl.

    annunoma.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Piti olla sydämiä lauseen perässä. Nyt mulla näkyy kysymysmerkkejä??? Höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Kyllä ??? on melkein sama kuin <3 <3 <3

      Ja KIITOS!!

      Poista
  6. Upeita kuvia, hyvännäköinen kroppa sulla :)

    VastaaPoista
  7. Hienoja ja rohkeita kuvia! Hyvältä näyttää, go Dea!

    VastaaPoista
  8. Hienoja kuvia. Taideprojektissani samaa teemaa mutta ei ammattikuvaajan toimesta. Off kunto minullakin ja hienot kuvat tuli. Ei aina tarvi olla änkyrä kireä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä ihmiskeho on kaunis offikunnossakin :)

      Poista
  9. Oletko huolissasi omasta ammattiuskottavuudestasi, kun poseeraat alastomana netissä? Toki kaukanahan nämä upeat kuvat ovat jostain tähtityttökuvista tai muista, mutta realismia on silti se, että olet alasti. Voiko se esim. haitata tuomarin uraa tms tai mihin tähtäät elämässäsi ammattimielessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No totanoin :D Kuten jo totesit, niin nämähän ei ole pornokuvia vaan ihan asiallisia taide-/fysiikkakuvia. Kisaan fysiikkalajissa ja minusta olisi hieman hassua laittaa täne kuvia hurja vaatetus päällä siksi että pelkää tulevaa uraa ;) Toki en laita tänne ihan mitä tahansa, mutta se ei johdu mun urasuunnitelmista vaan ihan terveestä järjestä. Olen jossain vaiheessa pohtinut tätä kuvapolitiikka kunnolla ja tehnyt oma rajanveto. Toisaalta pitää laittaa kuvia vähissä vaatteissa lajin ja sponsoreiden vuoksi, toisaalta en halua laittaa itsestäni liian seksipainoitteisia kuvia. Pitää löytää tasapaino siinä. Itse laitan fysiikkakuvia joiden tarkoitus on tuoda esille fysiikkani lajin puitteissa. Yleensä katsotaan eduksi työnhaussa jos ihminen urheilee sekä pitää huolta itsestään. En jaksa uskoa että se haittaa urani lakimiehenänä. Tai sanotaan näin, en hae sellaista uraa mikä rajoittaa mua urheilijana :)

      Poista
  10. Pakko kommentoida tuohon anonyymin kommenttiin alastomuudesta. Minusta kuvat ovat kauniita ja taiteellisia ja tuovat hyvin esiin kuvattavan fysiikan. Poseeraukset kuvissa on urheilijamaisia, ja minulle ainakaan ei tullut yhdestäkään kuvasta seksistisiä fiboja. En tiedä, mutta mielestäni bikinifitness-poseeraukset takaapäin ovat paljon seksistisempiä, vaikka niissä on bikinit päällä, kun nämä Dean kuvat. BIksuposeissahan juurikin tuodaan sitä berberiä kameraan ja housut vedetään vakoon... siinä jos jossain tulee mieleen jotain muuta, kun urehilijan fysiikan arviointi. No tämä oli minun mielipiteeni näin fysiikkakilpailojan näkökulmasta.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.