Sidor

10.2.2015

Kuntotsekki paketissa :)

Heippa :)

Kuntotsekki paketissa ja sekä valmentaja että valmennettava ovat tyytyväisä. Aloitetaan kuitenkin tämän päivän alusta.

Hersäin ja menin vessalle pesemään hampaat… Eikun :D Olin henkisesti valmistautunut vähennyksiin ja tänään on plussapäivä joten olin vähintäänkin valmistautunut siihen että mun ihana megapuuroannos pienenee. Puhumattakaan baataattikasasta päivällisellä ja kaikki päivän baanaanit… Ajattelin siis tehdä viimeinen iso bataattikasa päivälliselle ennen joku ehkä tulevaisuudessa tuleva tankkauspäivä. No, kuten moni lukija jo on huomannut niin en ole kovin hyvä valmistamaan ruokaa mikrossa. Puuro kiehuu aina yli ja munat räjähtää. Tänään onnistuin sitten polttamaan bataatit niin että kämppäni edelleen haisee sauvulle ja poksahtamaan lasikulhon mikrossa. Ei mennyt ihan putkeen ei :D







Onneksi pääsin heti ennen klo 12 Teron hellään hoitoon. Annoin mies päättää sitä mitä treenattiin ja se oli sitten olkapääpäivä. Niitähän ei voi treenata liikaa :D Veivattiin niitä sitten ihan urakalla reilu tunti. Tero huomautti myös siitä, etten osa puhua suomea tai kirjoittaa suomeksi. Siinä hän on kyllä oikeassa :) Puhun ilmeisesti myös liian paljon. Tai ainakin väärään aikaan. Siitä sitten suoraan toimistoon ottamaan vastaan tuomiota. 

Hyvin meni, Jari lähti ulos samaan aikaan kun tulin sisään. Tuli kuulema äkkilähtö lentokentälle. Just joo :D Ei auttanut kun jäädä odottamaan ja syömään kanaa, riisiä ja valkuaista. Jonkun ajan päästä päästiin sitten hommiin ja tuomio oli hyvä kaiken osalta. Kunto etenee tosi hyvällä vauhdilla, keskivartalo tiivistyy varsinkin, lantion kohdalla olevat kuopat korostuu koko ajan ja eilisen haara-asentoehdotus meni läpi, näyttää kuulema hyvältä ja sopii mulle. Toki lopulliset asennot t-kävelyä ajatellen näkyy vasta kun kisat lähenee mutta kannattaa harjoitella eri vaihtoehtoja.






Kun kunto etenee hyvin ei tarvitse ottaa pois ruokaa :D JIPPII!!! Mä saa syödä mun bataattivuori, megapuuro ja kaikki banaanit jatkossakin :D Miehet, näin pidetään nainen tytyväisenä :) Annetaan hänen syödä hiilareita. Ei tullut muutoksia myöskään muun suhteen eli homma jatkuu samalla tavalla. Rok rok!





 Näillä tiedoilla oli hyvä mennä ruokakaupan kautta kotiin tekemään bataattia UUNISSA, ei mikrossa ja tietenkin paistamaan jauhelihaa.





Huomenna olisi luvassa uusi reissu Fitfarmin toimistoon. Valmennusyhteistyöpalaaveri ja videohaastattelu. Kaikkeen mäkin lupaudun :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.