Sidor

9.12.2013

Onni on olla terve

Heh.... Otettiin tänään kuntokuvia Reetan kanssa, on meinaa taas mennyt neljä viikkoa edellisestä kerrasta. No, tekniikan ihmelapsi Dea on hiukan leikkinyt uuden kameran kanssa ja kun latasin kuvat koneelle huomasin että ne olivat täysin mustia :D Taitaa mennä uusiksi meidän kuvausessio :) Pitää lukea manuaalia ensin tarkemmin ja olla painamattia nappeja turhaan. Sain hiukan valoa kuviin niin saan tänne laitettu edes jotain. Aika taiteellista matskua :D Tosta viimeisesta kuvasta huomaa sen, että vatsasta on lähtenyt läskiä kun siinä on tollainen viehettävä nahkapussi :) Se lähtee kyllä, parasta olisi lähteä. Täältä löytyy marraskuun kuntokuvat vertailupohjaksi.











Minulla on tankkauspäivä tänään. Kävin eilen ostamassa hedelmiä, tuoremehua ja puuroriisiä, ostin kyllä jäätelöäkin ja hilloa. Enää ei teke mieli jätskiä eikä hilloa joten veikkaan että tämän tytön tankkauspäivä taitaa mennä ilman niitä ja muita "herkkuja". Kävin tekemässä aamulenkki ja aamupalaksi meni kaurapuuroa, baanani, mandariini ja piltti. Kaurapuuro on aika kiva juttu varsinkin nyt kun sitä ei ole näkynyt vähän aikaan :) Kyllä ilmankin pärjää mutta en pistä vastaan jos sitä saa syödä. Keitin riisipuuro valmiiksi eilen ja pakko sanoa että ohjeiden mukainen neljän hengen annos on kyllä tehty joillekin amatööreille!! Eihän se edes riitä yhdelle hengelle :D Onneksi voi täydentää banaaneilla ja pastalla. Huomaa myös etten ole keittänyt riisipuuroa aika pitkään aikaan, se paloi meinaa pohjaan heti joten joudun keittämään uusi satsi. Harkitsen jopa uunipuuron tekemistä etten polta toinen kattilallinen puuroa pohjaan.

Vietin eilen treenin lisäksi sosiaalista elämään ja kävin kaverin luona kylässä. Hänellä on nyt hieman rankempia aikoja terveydellisistä syistä. Näissä tilanteissa saa itse taas vähän persepktiiviä elämään ja muistutus siitä miten arvokas terveys on, perheestä ja ystävistä puhumattakaan. Terveys on usein niin itsestään selvä asia ettei muista arvostaa sitä ja nauttia siitä silloin kun on terve, sitten kun on sairaana muistaa taas miten hienoa on olla terve. Itse olen ollut todella terve tämän vuoden aikana, en ole ollut sairas kertaakaan ja loukkaantumisia on ollut vain pari, ihan pieniä sellaisia. Minulla on asiat todella hyvin ja olen äärimmäisen onnellinen sekä kiitollinen siitä että saan ja pystyn treenaamaan ilman vaivoja :) Minulle onnellisuus on juuri sitä, että saan olla terve ja tehdä niitä asioita joista tykkään sekä olla perheeni ja ystävieni kanssa. Ei se vaadi sen suurempia asioita :)

6 kommenttia:

  1. Mun piti heti vertailla ja ihan selvästi huomaa, kuinka on ainakin maha pienentynyt viime kuvista.
    Lisäksi näin selvästi muokkautumista pyllyssä ja jaloissa. Kannattaa siis huhkia :D.
    Nämä ovat varmasti niitä hetkiä, jotka vaikeina aikoina motivoi.
    Kun näkee muutoksen.

    Onni on myös asia, joka turhan usein on jotain suurta ja kaunista. Miksei juuri arkipäivän elämä voi tehdä onnelliseksi. Vaikka onnistunut riisipuuro tai perheen kanssa vietetty aika, niin kuin kirjoitit. Tästä on hyvä itsekunkin aloittaa maanantaipäivä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla Kaza jos huomaa jotain eroa :D! Itse en huoma paljon mitään, paitsi että vyötäröstä kyllä on lähtenyt vähän :) Ihan mahtavaa jos jaloissa näkyy jotain!!

      Tänään olen erittäin onnellinen siitä että saan syöda rahka ja munia taas ;)

      Hyvää viikkoa sinne!

      Poista
  2. Voisitko laittaa uudet kuvat ja ne mistä on lähdetty vierekkäin? Näitä on aina kiva seurata kun joku pääsee eteenpäin motivoi myös itseä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan kyllä uudet kuvat kun noi on mitä on... :) Voin laittaa vierekkäin kuntokuvia otettuja enenn välidieettiä :) mutta tässä on linkki lokakuun ja syyskuun kuviin niin pääset heti katsomaan http://dunderdea.blogspot.fi/2013/10/lokakuun-kunto.html

      elokuun kuvat http://dunderdea.blogspot.fi/2013/08/viikonloppu-tuli-ja-meni-elokuun.html

      ja tässä heinäkuussa otettuja sekä vanhempia kuntokuvia
      http://dunderdea.blogspot.fi/2013/07/jotain-kehityskuvia-ja-miniloma-nauvossa.html

      Ihan buippua jos muut saavat motivaatiota omiin projekteihin tästä mun touhusta! Tsemppiä :D!! Kova työ palkitaan aina :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.