Sidor

3.12.2013

Joulukuu "ammattilaisena" :)

Terveisiä lomalaiselta, tai lomanaiselta! Kävi tässä viime viikolla ilmi että minulla on kertynyt enemmeän lomapäiviä kun ollut tiedossa ja niitä on pidettävä joten tämä tyttö lomailee nyt joulukun aikana. Ajattelin leikkiä ammattilaiskehonrakentaja, treenata, nukkua päikkäreitä ja ja treenata ja saada palkaa siitä, ei paha :) No ei se palkka ihan siiitä treenaamisesta tule mutta pääasia että se tule, joten ei olla niin tarkkoja ;) Yritin saada lisää treenitekemistä koska yksi treeni päivässä tuntuu pieneltä määrältä nyt kun on "ammattilainen", ei irtonut ei... Nyt on kuulema hyvin aikaa oppia lepämään. Harjoitellaan sitten kunnolla sitä lepäämistä, prkl :D Lähdin töistä lounaan jälkeen ja aloitin ammattilaisurani päikkäreillä, välipalalla ja treenillä. Aika hyvä alku sanon minä!

Väänsin m.m. haukkareita, tosi iosilla raudoilla :D GRRRR!!!!



Ilmeet kertoo kaiken.... Tällainen treeni tänään :)





Kuten jo kirjoitin aikaisemmin niin pidin pidempi lepojakso nyt viikonlopun yli, tai oikeastaan pidennetyn viikonlopun yli, lepoa pe-ma. Teki hyvää ja olo oli tänään todella levännyt. Viikonloppu meni äidin luona Nauvossa, kutoin villasukkia ja rapsutin meidän kissoja, niin söin myöskin :) Minulla ei ole hiilareita lepopäivinä mutta se ei ole aiheuttanut pahempia ongelmia, olo on itse asiassa todella hyvä. Hiukan himoitsin riisipuuroa ja kun mainitsin asiasta siskolleni niin hän meni tietenkin heti keittämään riisipuuroa kotona ja näytti sitten minulle videoyhteydellä kun hän keitti sitä ja söi. Kiitti ihan hitosti!! No, se kasvattaa luonnetta ;) 




Asiasta toiseen niin kookosrasvani on loppumassa :( Minusta on tullut kunnon kookosöljyaddikti. Laitan sitä lämpimiin ruokiin, rahkan päälle, suklaaPuddingin sekaan ja käytän sitä ihonvoiteena. Ihan kaikkeen siis! Lemppari on selvästi Cocovin kookosöljy :) Onneksi tuli eilen lappu postilta että tilaukseni Sporttimekalta on saapunut joten menen huomenna hakemaan täydennystä.





Jos joku keksii miten saa linkattu päivityksiä naamakirjaan niin että blogilinkin kuva on joku kuva päivityksestä, eikä noista sivulla olevista vanhoista kuvista niin kertokaa minulle pliis :) Olen erittäin kiitollinen avusta! Vaikuttaa siltä että blogger itse muuttaa systeemi mistä se poimii kuvat koska ne tulivat aikaisemmin nimenomaan viimeisestä päivityksestä. Tuntuu tyhmältä jos linkin kuva aina on sama. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.