Sidor

22.12.2017

Joulu

Wuhuu!
Nyt se alkoi, joulu :) Tänään on historiallinen päivä siinä mielessä että näen työpöytäni. Olen heittänyt pois kaikki turhat paperit, post-it laput, roskat ja tyhjät kirjekuoret. Kirjat on laitettu nättiin pinoon ja vähintään miljoona paperia liittyen anatomiaan, biomekaniikkaan, treeneihin, ohjelmointiin, lasten motorisen kehitykseen, voimantuoton osa-alueisiin jne on laitettu kansioihin :) Kumpparit laatikoihin, verolaput jonnekin piiloon :D ja täyteen kirjoitetut muistiinpanovihkot omaan pinoon. Eniten olen ehkä tyytyäinen siihen että olen jopa pessyt näppäimistöni! Nyt kelpaa lähteä muutamaksi päiväksi lomalle Nauvoon.

Vietän joulu Turun saaristossa jossa äitini asuu. Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa perheen kanssa sekä ulkoilua metsässä, hieman ohjauksia ja jos innostuin niin myös omia treenejä Nauvon pallohallissa jossa on hyvät puitteet treenata monipuolisesti. Olen kuitenkin ollut sen verran ahkera treenien suhteen tällä viikolla ettei haittaisi jos ottaisin hieman rennommin muutama päivä. Välillä pitää palautua :) Silloin kehittyy kuulema :D Helppoa se ei ole mutta välillä on pakko ja joulu on hyvä tekosyy palautua.
En ole ikinä ymmärtänyt uuden vuoden lupauksien funktio. Luvataan asioita joista ei kuitenkaan pidetä kiinni. Minusta on fiksumpaa tehdä muutoksia silloin kun aidosti kykenee siihen ja on valmis muuttamaan asioita.

Juttelin viikko sitten erään läheisen henkilön kanssa jolla on sama ajatusmalli tämän asian suhteen. Hän oli kuitenin suunnitellut yrittävänsä olla armollisempi itselleen uuden vuoden jälkeen. Suorittaja ja perfektionisti vaatii aina itseltään kaiken ja mieluiten vielä enemmän. Silloin saavuttaa topki paljon mutta joutuu myös painamaan hommia sekä välillä hieman itkeä kun vaatii itseltään niin paljon :D Käsi ylös jos tunnistat itsesi! Ainkin voin itse tunnistaa että olen aika monta kerta lähtenyt superväsyneenä ja alipalautuneena päivän ekaan treeniin aamulla klo 07.15 bussilla ja nukkunut koko matkan bussissa, ajatellut että ei tässä mitään järkeä ole mutta kuitenkin vaan tyhjentänyt päätä ja käskenyt kroppani adaptoitua tilanteeseen. Kyllä se myös on adaptoitunut mutta armollinen en ole ollut vaan melko tyhmä.

Lupasin itselleni minun ensimmäisen kisadieetin lopussa että vaikka teen kaiken ja parhaani niin hyväksyn myös sen että voin vain tehdä parhaani. Enemmän en voi tehdä enkä voi vaatia itseltäni ylisuoritusta. En ainakaan ihan koko ajan. Pitää joskus myös olla tyytyväinen siihen mitä on saavuttanut ja nauttia siitä. Edes hetken ennen kun painaa eteenpäin.
Mikko Säteri

En lupaa itselleini armollisuutta vuoden vaihteessa vaikka haluaisin. Olen harjoitellut sitä koko elämäni enkä hallitse sitä taitoa vieläkän :D joten en usko että uusi vuosi tulee muuttamaan tilannetta. Tulen kuitenkin myös jatkossa huolehtia monipuolisetsa harjoittelusta ja ravinnosta sekä kuunnella kehoa tarvittaessa :) Armollisuutta harrastan aina välillä esim jouluna koska äiti :D

Oikein hyvää joulua juuri sinulle! Muista ettei ruoka lopu maailmasta syömällä ja kannattaa juoda enemmän vettä kuin viiniä ;) Muista myös rentouta hetken. Maailmassa on liikaa stressiä joten vähennä sitä edes jouluna.

Mikko Säteri
P.s. mitä jos antaisit joululahja joka liikuttaa? Mitä jos antaisit 10 kerran treenikortti tai  3kk:n valmennus:)?

 Alensin joulun kunniaksi 3kk valmennuksen ja 10 kerran treenikortin hintoja. Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti :)

- 10 kerran treenikortit yhdelle henkilölle 450e (norm 1 ohjaus 85e) TAI pariohjauksiin 550e. Kortti voi käyttää esim toiminnallisiin, puntti-, aerobisiin-, ulko- tai lihashuoltotreeneihin. Treenin kesto on 60-90 min.
- 3kk valmennus 263e/kk tai 789e (norm. 999e)

Valmennus sisältää:
10 tapaamista/treeniä (60-90min) sisältäen:
alkukartoitus
tarvittaessa kuntotestit
liikuntaohjelma + päivitykset
liikuntasuunnitelma + päivitykset
ohjauksia
ruokavalio + päivitykset
seuranta, konsultaatio ja tuki
sähköposti- & puhelintuki valmennuksen ajan

Ota rohkeasti yhteyttä ja hanki lahja dea@thundertrainingnutrition.com tai yv:nä ja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.