Sidor

24.6.2017

Hyvin pyyhkii :D!

Nonniin :) Jotain pitäisi kirjoittaa tänne enkä tiedä mitä kirjoittaa :D Arki rullaa omalla vauhdilla ja elämä tuntuu mukavalta tällä hetkellä. Treenit kulkee, uni maistuu ja ruoka uppoo :) Äidille ja siskolle tulee soitettua joka päivä ja mahdun edelleen kaikkiin vaatteisiin. Hyvin pyyhkii siis :D Mitäs tässä.

Satuin käymään vaalla muutama viikko sitten. Ei olisi kannattanut mennä sen päälle seisomaan. Työnsin sen kyllä nopeasti takaisin sohvan alle ja siellä se on ollut sen jälkeen :D Paino on luonnollisesti noussut ihan mukavasti viime syksyn kisojen jälkeen ja pyörii tällä hetkellä 70 kg:n paremmalla puolella. Syöminen ja liikkuminen on kuitenkin ollut varsin suunnitelmallista ja johdonmukaista kisojen jälkeen. Treeniä on ollut paljon, aerobiset on pysynyt mukana koko ajan, syöminen on ollut puhdasta ja ruokavalion mukaista. Noin 10 viikkoa sitten muutin treenit ottamalla mukaan telinevoikka puntin ja aerobisen rinnalle. Sen jälkeen treenimäärä on ollut melko runsas verrattuna aikaisempaan treenimäärään mikä myös oli hehhee… runsas. No, ihminen on tehty liikkumaan ja treenaminen on mukavaa joten en valita. Paino on toki noussut mutta on myös tullut kehitystä. Jos ei muihin paikkoihin niin posket ovat ainakin kasvaneet :DPäätin kuitenkin ottaa pienen kevennyksen jotta elopainoni laskisi. Kun tarkistin ruokavalioni ja treenimääräni tulin siihen tulokseen, että kevennys on tehtävä ruuasta. Treenimäärä ei voi kasvaa. Toki treenien sisältö voi muuttaa mutta määrällisesti ei ole järkevää treenata enemmän. Enemmän ei ole enemmän. Näin se vaan menee.

Nappasin alkuviikolla pois hieman hiilaria ja rasvaa. Prodet pidin vakiona. Hiilaria tulee nyt treenien  ympäri. Rasvaa on jokaisessa ateriassa. Kerran viikossa pidän päivä jolloin lasken rasvat hieman ja nostan hiilarit. Hiilaripäivä on nyt ollut jalkatreenipäivänä. Taidan pitää se siellä :) Kaloreita on kuitenkin reuilusti edelleen enkä voi laskea ruokamäärä kovin alhaiseksi tällä tree nimäärällä. Pitää palautua ja jaksaa treenata :)

Treenien suhteen olen edelleen mennyt viikkotasolla näin:
- 4-5 voikka
- 4-5 puntti
- 1-2 mäkiveto-, loikka-, porras- tai pikajuoksutreeni.

Lisäksi 2-3 palauttava kävelylenkki.

Varsinaisia rasittavia treenejä tulee viikkotasolla 10-11 kpl ja sen lisäksi pari rentoa kävelylenkkiä palauttavassa mielessä. Venyttelyä, keskivartalo, liikkuvuutta ja tukilihasjuttuja tulee tehtyä jokaisella harjoituksella.
Olen ottanut kevennyksiä fiiliksen mukaan ja silloin napanut pois kaikki puntit yhden viikon, paitsi kyykkytreenit, niitä en vaan raaski jättää pois :D Kyykkynarkkari ei oikein osaa olla kyykkäämättä :/ Kevensin viime viikolla ja se teki kyllä hyvää. Välillä pitää levätä hieman enemmän :)

Tämä viikko on näyttänyt seuraavalta


ma aamulla voikka ja illalla puntti
ti aamulla voikka ja illalla puntti
ke aamulla voikka ja illalla kävelylenkki
to aamulla voikka ja illalla porrastreeni
pe aamulla kyykkytreeni ja illalla kävelylenkki
la aamulla mäkivetoja ja illalla puntti
su lepo

Joo joo, hullu se on :D En voi kieltää.

Päivätasolla arkeni näyttää tältä:

05.30 herätys, kahvia, vettä ja torkkua 06 asti :D
06.30 aamupala syöty
7.15 bussi lähtee Ikuriin
7.45-9.00 voikkatreeni
9.00-9.05 hiton nopea suihku ja vaatteiden vaihto -> pikajuoksu bussiin joka lähtee 9.12 :D Kerran vaan olen jäänyt bussin taakse itkemään :D
9.12-9.35 eväshetki bussissa
9.35-9.55 himaan vaihtamaan kassia, laittamaan meikkiä naamaan ja vastaamaan s-posteihin
10-18 töissä ja pari ruokailua
18.00-19.00 välipala, kahvi ja päikkärit
19.30-20.30 iltatreeni
21.00 ruokaa
21.00-22.00 seuraavan päivän eväiden teko, suihku, s-postiralli, venyttely ja muut iltatoimeet
22 nukkumaan :)

Poikkeuksia tulee toki mutta arkiperuspäiväni näyttää aika lailla tältä. Hyväksi todettu systeemi :D!

Juhannus on sujunut leppoisasti. Olin ajatellut lähteä saaristoon viettämään aikaa perheeni kanssa mutta koska välillä pitää ladata akkuja ihan ilman aikatauluja päätin jäädä Treelle nauttimaan siitä että olen vapaalla, on kesä ja ettei ole sen tarkempia suunnitelmia. Pari päivää rennommalla otteella tekee hyvää :) Tähän asti olen treenaut, nukkunut päikkäreitä, tavanut ystäviä ja siivonut. Viikon päästä sitten Turkuun ja Nauvoon siskoni häihin :) Oh my, piukkusiskoni menee naimisiin :D On se vaan niin hienoa! Tätä on kyllä odotettu :)

Nyt laitan kone kiinni, keskityn akkujen lataamiseen ja menen katsomaan jos saan napurini Laura hujattu ulos :D Ensi kerralla ajattelin avata hieman miten treenaan siellä Ikurissa ja puntilla :) Hyviä vinkkejä luvassa. Stay tuned ;)Huippens juhannusta sinulle ja muista liikkua monipuolisesti!

- Dellu-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.