Sidor

19.1.2015

Kuntotsekki, posetreeni ja reissu Rolloon :)

Heippa :)

Neljä päivää reissulla. Huhu :D Kotona odotti elämän realiteetit, LVI remppa. Mukavaa lisämaustetta elämään :D Ettei dieetti ja muu vaan menisi lian helpoksi.

Kotona odotti myös mukavia juttuja. Vedettiin heti amulla postreeni Sirpan kanssa. Tai mä tein ja Sirpa antoi neuvoa. Tänään oli myös eka postreeni jolloin astuin ulos mukavuusalueeltani ja otin vaatteet pois, tai alusvaatteet jätin päälle. Offilla ei ole niin mukavaa kävellä korkkareissa alusvaatteissa mutta pakko siihen on tottua ja nyt kun olen dieetillä niin hoidetaan tämäkin osuus sitten kunnolla. Turhaan olen pelkänyt sitä :D Olen muutenkin niin tottunut olemaan vähissä vaatteissa ettei tuntunut missään vaikka peilisaliin tuli jumpparyhmä yleisöksi treenin lopussa :D Hyvä tottua siihenkin. Saatiin hiottua poset ja t-kävely, otettiin nauhalle ja siitä oin sitten hyvää katsoa mitä pitää korjata ja parantaa. Tekemistä riitää!

Posetreenin jälkeen oli treffit Jarin kanssa. Dieetin eka kuntotsekki. Ei lähtenmyt ruokaa. Ensin meinasi lähteä mutta kun sanoin miten mun paino on reagoinut dieettiin niin sain armoa :D Hähäää!!!! No, viikon päästä lähtee kuulema joka tapauksessa, tai saan enemmän minuspäiviä ja plussapäivät jää vähemmälle. Kunto on mennyt eteenpäin. Näkee kuulema heti että dieetti on päällä. Kiva juttu :) Sain hieman lisäbvinkkejä miten tuoda selkä paremmin esille ja suunniteltiin jotain hieman muutakin. Onni on kyllä valmentaja joka panostaa valmennettavaansa niin paljon kun Jari tekee! Olen kyllä niin kiitollinen siitä! Tässä hieman selkää teille. Reilu viikon verran vanha kuva mutta ei se siitä paljon ole muuttunut ;)






On kyllä ihanaa olla kotona taas! Rovaniemellä on hiton hauskaa ja saan siitä todella paljon irti, mutta ei mikään voita oma kotisali WFC :D Mennään Sinin kanssa reenaaman jalkoja illalla. Tapetaan niitä :D :D

Rovaniemestä sen verran, että tämä tyttö on melko tööt :) Kolme päivää ravinto- ja liikuntalääketiedeluentoja takana. Meillä on luentoja noin 30h/lähijakso niin voitte kuvitella että pää on aika lailla täynnä tietoa. Dieetillä kun ollaan niin kävin tekemässä mäkivetoja aamuisin kun muut nukkuivat. Päivällä ja illalla sitten treenattiin salilla. Oli hyvin urheilupainoitteinen viikonloppu kaikin puolin. Tässä vielä hieman kuvamatskua viikonlopusta :)


Neljän päivän food prep



 
Vaatteet kuivaamaassa junassa. Makuuvaunu on todella jees!!


 
Mun määritelmän mukaan kaikki on hyvin niin kauan kun ruokavaliossa vielä on puuroa, baania, riisiä, marjoja ja rahkaa. Ei tämä edes tunnu dieetiltä :)

Iltapala junassa.

 

Näillä pärjää neljä päivää :)




 Vermanilta hammashuoltoa :)


 

Vessaselfie :)




Treenin jäkeinen banaanikasa. Saldo 2,5 banaania. Mulla on oikeasti kaikki hyvin :D





Aamupuuro Rollolla :)







Rahkan iltapunnitus junassa. Ei ole 131g rahkaa, on sitä enemmän ;)





Matkalla tarttui mukaan hieman luettavaa. Kirjatoukka kun olenkin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.