Sidor

17.1.2014

Mömmöjä jokaiseen lähtöön

Täällä taitaa olla lääkkeet kunnossa, ainakin on mömmöjä moneen lähtöön :D Antibiootithan tuhoavat bakteerit sekä hyvässä että pahassa joten kuurin aikana ja sen jälkeenkin kannattaa syödä maitohappobakteereita. Veikaan että vatsani olisi ihan kuralla ilman noita Relatabseja. Lisäksi kannattaa  popsia riittävästi d:tä ja c:tä. Pakko sanoa että vaikka en muuten välitä karkeista niin MiniSunin purutabletit kelpaavat kyllä imeskellä, olen nyt koukussa d-vitamiinivalmisten villivadelmamakuun :D Näiden lisäksi olen saanut apua b-vitamiinista, niitä kuluu entistä enemmän kun syö antibiootteja :)




Eilen sain elämän ensimmäinen inhalaattori :D Kortisoni-inhalaattori :D Kaikki keinot käyttöön niin eiköhän tämä menee ohi jossain vaiheessa :)

Jos joku miettii niin EN käytä tota kynsilakkaa muuhun kuin sen normaaliin käyttötarkoitukseen vaikka olenkin päässyt inhalaattorien makuun ;)

Huomaa muuten etten ole ihan kunnossa kun olen mennyt nukkumaan kröhm kröhm klo 18 iltaisn ja nukkunut 12h putkeen päiväunien lisäksi nyt aika pitkään aikaan. Uni maistuu!!

Nyt mä lopetan. Mun blogi alkaa nimittäin muistuttaamaan sairausblogia joten parempi pitää matala profiili... :D



4 kommenttia:

  1. Rela ei oo kovinkaan tehokas maitohappobakteeri.. Hommaa mieluumin Idoformin A-Biotic tai VSL3# tai Biolaten probiootteja.

    VastaaPoista
  2. Mistä sen sitten tietää oikeasti mikä on tehokas. Kerran haahuilin apteekin hyllyn edessä ja kyselin farmaseutilta neuvoja - sanoi että sitä ei tiedä oikein kukaan, totes töksähtäen että se mikä bakteeri ehtii sinne vatsaan "hengissä". Tyyliin, että näistä mikä vaan käy, lopputulosta ei tiiä kukaan.

    VastaaPoista
  3. Hapankaalissa on muuten luontaisesti myös probiootteja ja onhan niitä muissakin. Itse pyrin syömään sitä lähes päivittäin.

    Mulla seitsemän viikkoa aika rankkaa oireilua ja tosiaan vasta kolmas lääkäri otti todesta. Testin tulos kesti viikon ja mykoplasmahan se, eikä testin mukaan edes ole ensimmäinen sarjassaan. Ilmeisesti aikaisempi on ollut hyvin lievä, sillä en muista mitään köhimisiä. Olen paljon lukenut nyt siitä ja tämähän on yleensä lasten ja nuorten tauti, lapsilla mykoplasma juurikin menee ohi monesti omia aikojaan. No, en ole nuori enkä nuori aikuinenkaan ;)

    Mykoplasmalla voi olla ikävät jälkiseuraukset, joten muistapa sinäkin sitten oikeasti ottaa rauhallisesti vaikka antibiootit on syöty -ettei mee sun suunnitelmat mönkään. Mullahan ei ikinä ollut kisatavoitteita, mutta ei se sairastaminen ja mahdolliset jälkijutut kiinnosta minuakaan :( Eli olen viikkokausia ollut kipeänä, joten lepo tästä eteenpäin tulee olemaan valitettavan pitkä. Turvallisin olisi lääkärin mukaan kuulemma sama aika lepoa kuin oli kipeänäkin. Pakko olla vähän samaa mieltä vaikken asiasta pidäkään. No tässä on jo kunto laskenut ja lihakset kadonneet, joten mikäpäs siinä sitten :/

    http://www.terveurheilija.fi/koulutukset/iltaseminaarienmateriaalit/getfile.php?file=264

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi paska :( Onneksi sait tietää mistä on kyse ja lääkkeet siihen, se auttaa päästä eteenpäin kun tietää mistä on kyse. Nyt on tosiaankin ollut todella paljon mykoplasma liikkeellä.

      Minulta otettiin verikokeet tiistaina ja saan tulokset maanantaina. Silloin selviää jos on ollut kyse mykoplasmasta vai ei. Toivon koko sydämelläni että säästyisin siitä, mutta vaikuttaa kuitenkin lääkärien mukaan siltä että se on se. No, se jää nähtäväksi.

      On kyllä pakko ottaa aika iisisti ettei tule jälkiseurauksia näin pitkän sairastelun jälkeen. Olen myös ymmärtänyt että pitää levätä tooooosi pitkään myös sen jälkeen kun antibiootit loppuvat :( En millään maltaisi mutta pakko olla fiksu ettei tämä pitkittyy.

      Tsemppiä!!! Kyllä me vielä tästä noustaan :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.