Sidor

4.1.2014

JuoksijaDea vs PunttiDea + pieni munatilaus ;)

Heh.... Selailin taas vanhoja kuvia... Treeninarkkari sekä 2010 (paino noin 52kg) että 2013 (paino noin 85kg), laji on vaan vaihtunut ja kroppa hieman muuttunut sen myötä  ;) 




Pidän kyllä juoksemisesta, siitä tulee aivan mieletön olo ja siihen jää niin koukkuun joten tarkoitus ei todellakaan ole dissata lajia, päinvastoin, se on hieno laji!! Valitettavasti en voisi kuvitella juoksevani tällä painolla. Onneksi rakastan nykyisiä salitreenejä ja saan myös siitä aivan mielettömiä kiksejä ja kyllä siihenkin jää koukkuun ;) 

Sain vähän munia eilen. Näillä pitäisi taas pärjätä pari päivää ;) Yksi tiimikaveri kysyi "Paljonko niitä munia oikein vedät?" En ymmärrä kysymystä. Voiko syödä liian paljon munia :D???


2 kommenttia:

  1. Aikamoinen muutos sanoisin! Löysin tän blogin fast-treenipäiväkirjasivuston kautta. Mikä sai sut aikoinaan vaihtamaan juoksusta salille ja kohti täysin erilaista kroppaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä muutama kilo on tullut ja muutama tunti on mennyt salilla, ruokapöydässä ja peiton alla :) Sain aika paljon rasitusvammoja jalkoihin 2010 loppupuolella ja ymmärsin että minun oli muutettava treenitapojani jotta saisin urheilla jatkossakin. Lisäksi haaveilin lihaksikkaamasta vartalosta mutta en kyllä voinut kuvitella että se menisi tähän :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.