Sidor

14.9.2013

Tytöt peilisalissa vol II

Moikkelis! Nyt ei ole kovin paljon kerrottavaa... mutta kuvia on :D Viikko on mennyt kovalla vauhdilla ja omasta mielestäni en ole tehnyt muuta kun hakannut työkonetta ja treenanut. Ma lepo & aamulenkki, ti takareidet, pakarat&pohkeet kahdesti, ke olkapäät, rinta & ojentajat kahdesti, to lepo & aamulenkki, pe reidet aamulla ja etureidet & vatsa illalla, tänään selkä ja hauis kahdesti... Ja aina välissä olen istunut tossa mun työhuoneessa ja hakanut sitä näppäimistöä tai nukkunut :) Eli, ihan perus viikko takana :D Ton lisäksi olen tietty opiskellut WADA:n (Maailman Antidopingtoimisto) luettelo kielletyistä aineista ja menetelmistä, pohtinut elämän suuria asioita kuten sitä, että syönkö munakasta tai rahkaa iltapalaksi, laskenut missä kohdalla mun vaparibiis kannattaa aloittaa ja jos sitä pitäisi editoida pikkasen, pullistellut peilin edessä, rullanut selkää ja saanut yhden munalaatikon tyhjäksi.  Niin, tilasin myös ihan saakelin iso kuorma lisäravinteita Sporttimekalta.

Kävin torstaina jopa kaupungilla shoppailemassa! Okej, asun kyllä keskustassa mutta en ikinä jaksa mennä mihinkään muualle kun ruokakauppaan ja salille... Shoppailun kohde oli patterit mun henkilövaa'alle. Sain nimittäin käsky alkaa seuraamaan painoa taas kun pääsin välidieetille. Otin tietty heti iltapaino kun pääsin kotiin, aamupainohan seuraan mutta ajattelin että katsotaan piruttain paljonko painan illalla. Lepopäivän iltapaino oli 92kg! WOW!!! Seuraavana päivänä menin aamulla vaa'alle ja paino oli silloin 86 kg, eli Dean normi aamupaino. Muistakaa ihmiset jos te punnitsette itseänne niin seuratkaa aamupainoa, eli heti tyhjällä vatsalla aamulla :) 

Intensiivisen työviikon jälkeen tuli vihdoinkin VIIKONLOPPU :D!!! Ohjelmassa on tietty.... TÄTTÄDÄÄÄ: TREENIÄ :D ja VAPARIN TREENIÄ :D!!!!! Vedettiin eka kierros Reettan kanssa tänään aamulla. 


Kaksi hullua hinkkaamassa asentoja :D

Ensin jumpattiin ja sen jälkeen harjoiteltiin asentoja ja vaparia. Tunti meni taas hujauksessa peilisalissa. Huomasin muuten että homma sujui paljon paremmin tänään kun vapari on saanut muhia takaraivossa viikon yli :) Kun Retta oli lähtenyt kotiin tankkaamaan aampuuroa keskityin kävelemään lantio heiluttaen (ööööh.... voiko näin sanoa suomeksi :D???). Olen nimittäin todella huono siinä ja minun pitäisi oppia kävelemään hiukan naiseellisemmin tossa vaparissa. Omasta mielestäni sain perse aika hyvin heilumaan mutta se on sitten toinen femma, että kehtaanko tehdä sitä yleisön edessä :D No, anyway, tässä teille päivän satoa:








Pian on aikaa mennä takaisin rikospaikalle jumppaamaan lisää + hinkkaamaan niitä asentoja. Olen nimittäin päättänyt että hinkkaan niitä ihan hulluna suurella antamuksella ensi syksyyn asti, ja luultavasti sen jälkeenkin ;)

Ihunaa lauantai :D!!

P.s. Tytöt peilisalissa vol I löytyy täältä http://fitreetta.blogspot.fi/2013/09/tytot-peilisalissa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.