Sidor

6.9.2013

Pro-kisoista SM-kisoihin ja siitä sitten Tampereelle :)

Tjenare! Nyt on ollut niin paljon tekemsitä etten ole ehtinyt päivittää blogia vähän aikaan :( On ollut treeniä, treeniä, töitä, treeniä, kisoja, treeniä, Tampere, treeniä ja töitä...

Aloitetaan kisoista :) Olin itse töissä perjantaina ennen kisoja jolloin Lahdessa oli kilpailijakokous, eli meidän jengin kisaajat (Katariina, Marika ja Liina) lähtivät Katan miehen kanssa Lahteen jo silloin. Loput huoltotiimistä (minä ja Noora) tuli perässä lauantaina. Meillä oli oma kämppä käytössä noin kolme kilometriä kisapaikasta mikä oli todella kätevää. Oma jääkappi, pakastin, mikro, pari vessaa :) Oli kyllä huomattavasti mukavampaa olla koko konkkaronkka samassa kämpässä verrattuna siihen että meillä olisi ollut kolme erillistä hotellihuonetta! Perjantai meni löhöilyyn ja värjäämiseen. Käytiin Nina Tannerin suihkurusketuksessa hotelli Columbuksessa, eli sama systeemi kuten karsinnooissa. Lopputulos oli todella hyvä! Monet ammattilaiskissjat yöpyivät samassa hotellissa tai ainakin kävivät Ninalla ottamassa väriä koska bongattiin aivan huikean näköisiä ammattilaisia hotellin aulassa. Siinä oli sitä kivilihaa! Tästä ainakin minä sain kunnon motivaatiopotkun omiin touhuihin :)

Lauantaina oli myös ammattilaiskisat. Aivan huikeita fysiikoita ja kilpailijoita! Virmajoki ja Alander ylittivät odotuksiani nappaamaalla kahdet liput Olympialaisiin :) Aivan huikea suoritus! Oli myös hienoa nähdä oma valmentaja lavalla ja vaikka sijoitus ei ollut paras niin olen todella ylpeä Jarista! Mies on kehittynyt hienosti ja oli todella kireässä kunnossa :) Jarin periksiantamattomus, asenne ja tapa tehdä töitä on todella kunnioitettava. Tässä on loistava esikuva kenelle tahansa!! Hyvä Bullero!!!

Luin eilen  että yksi kisaajista, italialainen ammattilaiskehonrakentaja Daniele Seccarecci on kuollut kotona Italiassa kisojen jälkeen. Tämä kosketti niin paljon ehkä juuri siksi että näin hänet kisaavan lauantaina mutta myös siksi että mies oli vain 33 vuotias ja lajin ammattilainen. Kehonrakennus ja varsinkin ammattilaistasolla on kova laji sekä fyysisesti että psyykkisesti, en voi kun ihaila niitä jotka siihen ryhtyvät, pääsevät ja jaksavat kisata vuodesta toiseen. Harva pystyy tähän. Tämä on mielestäni hyvä pitää mielessä ennen kun menee arvostelemaan tai kritisoimaan tämän tason kilpilijoita :)

Sitten hiukan iloisempiin aiheisiin, eli SM-kisoihin :) Superhuoltaja Dea pääsi sunnuntaina kisapaikalle jo klo 07.30 jolloin Marika ja Kata menivät Cumulukseen laittamaan toinen värikerros + meikattavaksi. Minulla oli treffit Ramin ja Iinan kanssa kasilta mutta pääsin ajoissa paikalle :) Ina kilpaili bf junnusarjassa (alle 23v) ja olin lupautunut jeesaamaan häntä lavan takana. Nainen veti kisat putkeen ja sijoittui toiseksi :D Ihan loistavaa!! Inalla on kyllä huikeat olkapäät, selkä ja sikspäkki :) Junnujen jälkeen oli varsinaisten bf kisojen aika. Tytöille laitettiin öljyä, liimattiin biksuja, tsempattiin ja pistettiin pumppaamaan. Marika sijoittui kuudenneksi pitkässä sarjassa ja ylitti omat odotukset, mutta ei muiden ;D!!! Kata ei tällä kerralla päässyt finaaliin mutta oli kaikin puolin upeassa kunnossa! Iinakin pärjäsi hyvin, kuudes sija pitkässä bikinisarjassa! Olen todella ylpeä tytöistä :D Kotimatka oli pelkkä tankkaamista ja yhtä hymyä... :)

Pidin lepoa treeneistä kisojen aikana + pari päivää niiden jälkeen. Se teki todella hyvää! Huomenna pääsen Tampereelle :D!! Kävin siellä myös tiistaina joten tämä on hyvä viikko :) Kruunasin neljän päivän totaalilevon tiistaina käymällä Riston kalvokäsittelyssä. Oli aika ihanaa lähteä töistä jo klo 12 ja lähteä Tampereelle, vähän kun olisi ollut vapaapäivä. Sain Ristolta vihje juoda savea ja totaalisena sekopäänä kävin heti hankkimassa pussillinen vihersavea kaupasta. On kuulema terevellistä, sisältää paljon kivennäisaineita ja tasapainottaa happo- emästasapaino. Sitä olen sitten vetänyt joka päivä siitä lähtien :) Tähän sitten ollaan tultu! Miksen ole yllättynyt ;)? Treffaattiin myös erään tiimikaverin kanssa kun kerrankin olin Tampereella, sehän on todella harvinaista että lähden sinne ;) Oli hurjan mukavaa jutella treeni- ja ruokajutuista + harrastaa vähän sosiaalista elämää! Piti oikein lähteä Tampereelle asti sitä varten :D Huomenna jatkuu, siis sosiaalinen elämä ja Tampere. Ohjelmassa on kuntotsekkaus, posetreeni, Killerin jalkatreeni, sosiaalinen elämä kahvittelun muodossa ja siitä sitten takaisin Turkuun jumppaamaan jalkoja :) Huippu päivä tiedossa!!!

Nyt pitää mennä tyhjentämään pyykkikonetta. Pesen ties monesko kerta tällä viikolla treenivaatteita, niitä menee aika paljon :) Ihme juttu ;)


2 kommenttia:

  1. Moi, miten sun koulu etenee kaiken tuon treenaamisen ohella? Tuntuuko että hajottaa välillä kun ei ole sosiaalista elämää? Olisi varmaan mukava jos rinnallasi olisi joku lajin harrastaja? Ihailtavaa että kannat itsesi ylpeydellä, vaikka kisapainoon on varmaan se 30 kg matkaa? Oletko ajatellut pitää välidiettiä? Se on meinaa kovaa keholle, pudottaa tuo määrä rasvaa pois kerralla? Jatka samaan malliin! Tsemppiä :)

    Janne

    VastaaPoista
  2. Moikka Janne! Tulipa paljon kysymyksiä ;)

    Otan vähän rauhallisemmin opintojen kanssa tämän vuoden aikana ja panostan nyt täysillä treeneihin ja pian dieettaamiseen. Mutta, kyllä ne etenevät :) Osa oikiksen maisteriopinnoista on jo pulkassa mutta ei todellakaan kaikki vielä :)

    Toi heitto sosiaalisesta elämästä oli kyllä hiukan ironialla kirjoitettu... Toki en käy kovin paljon ulkona bilettämässä mutta onhan sitä sosialista elämää kuitenkin päivittäin :) treeni- ja salikavereiden (treenit & treenireissut) ja työkavereiden (osa todella läheisiä) kanssa + toki muiden ystävien ja perheen kanssa. Arkena en ehdi kovin paljon muuta kun nähdä kaksi ensin mainitut ryhmät ja kaksi viimeistä ryhmää sitten viikonloppuisin ja lepopäivinä :) Vaikka olen hyvinkin sosiaalinen ihminen nautin paljon omasta rauhasta joten en ole hajomassa yksinäisyyteen vielä ;) Parisuhteen kanssa on sekä hyviä ja huonoja puolia mutta veikkaan että minun tapauksessa pitää kyllä olla joku lajin harrastaja, harva muu jaksaisi katsoa näitä mun touhuja.

    Paino on tällä hetkellä noin 86kg ja kisapaino luultavasti alle 60kg joten onhan siihen matkaa. Välidieetistä on ollut puhetta ja siitä juutellaan tänään Jartsan kanssa. Mutta suunnitelmissa on 30 viikon kisadieetti joten eiköhän me saada tyttö kireäksi :) Hiukan kyllä jännittää tällainen painonpudotus mutta luotan Jariin, enkä viitsi stressata sitä koska sillä homma ei ainakaan etene :) Pitää vaan muistaa kuunella kroppa herkästi koko ajan niin eiköhän se menee hyvin!

    Homma jatkuu 100% varmuudella samaan malliin :) Trust me!

    Hyviä treenejä sinne!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.