Sidor

3.12.2016

Kuntotsekki, kyykky ja tankkaus :)

Heippa :)
Täällä on tankkauspäivä menossa ja voin kertoa, että hiilarit menee suoraan reissiin sekä olkapäihin. Jäätävä paine varsinkin yllä mainituissa paikoissa :D

Kävin kuntotsekissä loppuviikolla ja käskettiin tankkaamaan. Kunto on kuulema hyvä ja ruokaa tulee lisää koko ajan. Olo on kyllä välillä melko tuhti kun ruokaa on jo nyt todella mukavasti. Tsekkasin paino enenn kuntotsekkiä ja totesin sen, että paino on noussut huikeat 2,5kg kisapainosta. Eli tuhti olo on kyllä ihan korvien välissä vielä :) 

Huomaan että alan pikkuhiljan saamaan lihaspaineet takaisin, keho palautuu paremmin ja tehoja on eri tavalla treenatessa. Hiilari on kaiki puolin urheilevan ihmisen ystävä ja sitä kannattaa syödä :)



Bataatista saa hyviä hiilareita :)


Kuten tiedätte, niin olen kyykyn suuri ystävä ja tykkään treenata raskaiden päälikkeiden ympäri jossa käytetään vapoja painoja (levytanko ja kässäreitä). Ei mene treenivviikoa ilman kyykky, mave ja penkki. Pyysin kyykkypainoitteisempaa jalkapäivää ja sitä sain myös :) Nyt ohjelmassa on etu- ja takakyykky, halutessa bulgarialainen kyykky levytangolla, ghr ja sjmv tangolla. Ykkösjalkapäivänä en tarvitse koskea eristäviin liikkeisiin ollenkaan vaan saan fiilistellä kokonaan kyykkyjen parissa :) aika siistiä! Uskon itse siihen, että raskaat pääliikkeet kehittävät parhaiten niin lihasmassaa, liikkuvuutta, motoriikka, taspainoa, kehonhallintaa ja tukilihasten toimintaa. Eristävillä liikkeillä on myös oma roolinsa mutta ne tulee sitten raskaiden pääliikkeiden lisäksi :) Nämä liikkeet tulevat varsin nopeasti tutkuksi myös minun valmennettaville. Jokainen joutuu/saa kyykätä :D






Katsotaan miten hakattu tulen olemaan noiden jälkeen koska tein heti kuntotsekin jälkeen jalkatreenin, jossa liikkeenä oli etukyykky, ghr sekä lantionnosto. Kolme liikettä. Okei, tein vähän koukistusta istuen lopuksi sekä vatsoja. Liikkeitä oli kuitenkin varsin vähän mutta paljon enempää en olisi pystynyt tekemään. Tai toki pystyisin mutta ei se järkevää olisi ollut kehityksen kannalta. Meni niin sanotusti perille ja jaloissa tuntuu. Joskus less is more ;)

Löysin muuten vanhoja kuvia. Jostain jokainen on aloitettavaa :) Kyllä se vaan niin on, että kehitystä ei voi estää kun vaan uskoo siihen itse ja on valmis tekemään töitä sen eteen. 



2010


2012


2016 (Kuva Tomi Rehell)


2012



2016 (Kuva Tomi Rehell)


Huomenna on selkäpäivä. Taas vaihteeksi. Pääsen vetämään maasta ja tekemään soutuja :) Aamulla ajattelin mennä Pyynikille tekemään hieman mäkivetoja, rappuja sekä loikkia. Veikkaan, että on virtaa tämän päivän riisiöverin jälkeen :D

Muista varmistaa valmennuspaikkasi ennen vuoden vaihdetta. Nyt on hyvä tilaisuus käyttää vanhentumassa olevia liikuntaseteleitä tai muuten vaan varmistaa sen, että pääsee kehittymään heti tammikuussa :) Tästä pääsee tutustumaan valmennuskiin http://thundertrainingnutrition.com :) Paketit ovat esimerkkejä ja voidaan myös kehittää 100% sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus. Räätälöin siis usein valmennusaketti valmennettani toiveiden mukaan :) Ota rohkeasti yhteyttä dea@thundertrainingnutrition.com :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.