Sidor

31.10.2014

Offiaivot, kiropraktikkovisiitti ja olo kuin keijukainen :)

Heippa!
Yllätyin tänään kun otin aamupainoni, se oli alhaisin mikä on ollut kahteen vuoteen, 83,8kg. Vaaka ei ole näyttänyt mitään alle 84kg todella pitkään aikaan. Lasku ei todellakaan ole suuri mutta suunta on selvä, alas mennään edelleen. Olo on kuin keijukainen :D Olen offilla mutta ilmeisesti aineenvaihdunta pelaa hyvin kun paino laskee siitä huolimatta.

Otin aamulla myös jatkokuva jalkakollaasiin. Kyykkääminen kannattaa :)





Kävin Jaria moikkaamassa pari päivää sitten ja sain neljäs treeniohjelma mukaan, ensi viikolla vedetään volyymiä :D Ihan kiva vaihtelua :)

Olin ilmeisesti hieman sekaisin kun kävin toimistolla, näin offilla kun olen. Vedin lähtiessäni kengät jalkaan ja ihmettelin hieman sitä, että ne tuntuivat hieman kireämmältä kuin yleensä. Ajattelin että se johtuu nesteistä. Sama juttu kun menin kauppaan illalla, ihme juttu kun kengät nyt yhtäkkiä tuntuvat näin napakalta... No, seuraavana aamulla kun tulin kotiin aamulenkiltä, söin aamupalaa ja selailin facebookia näin, että Heli oli laittanut kuva tutun näköisistä kengistä facebookiin. Ihmettelin hetken, että miksiköhän mun kengät on siellä. Sitten tajusin, että olin ottanut Helin kengät ja jättänyt omat toimistoon :D :D Ei ihmettä että ne tuntuivat hieman erilaiseta jalassa :D Aina ei voi pätkiä mutta olisihan se hienoa jos aivot toimisi edes joskus :D

Onneksi harrastan pientä aivojumppaa kotona ja perehdyn fysiologian ihmeelliseen maailmaan. Jos pää alkaisi toimia paremmin jossain vaiheessa. Paljon oppii kun vaan jaksaa lukea :)





Kävin eilen kiropraktikolla. Toisin kuin monet muut kiropraktikot, tämä käsitteli myös pehmytkudoksia eikä pelkästään rankaa. Lukkoja oli kivasti selässä ja fiilis oli täysin erilainen kun tulin sieltä pois :) Bonuksena sain kivasti kehuja lihaksistosta, tasapainoisesta fysiikasta, pakaroista ja ryhdistä. Hyvä tapa pitää asiakkaat tyytyväisinä ;) Jotain ollaan siis tehty oikein Jarin kanssa :) Oli muuten kivaa treenata selkää tänään eilisen jälkeen :)




Ja hei, ei mua haittaa jos tänne joskus kommentoidaankin jotain :) Saa vaikka laittaa toivomuksia postausaiheista tai ihan mitä tahansa. Kommunikointi on aina positiivista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.