Sidor

16.9.2014

Muutoskuvia ja nappeja

Laitetaan nyt vaihteeksi hieman muutoskuvia tänne :) Ne motivoi aina painamaan eteenpäin. Kuvien välissä on reilu vuosi aikaa josta 4kk on mennyt täysilevossa sairasteluputken vuoksi ja pari kuukautta sen jälkeen kuntoutukseen. Uskallan kuitenkin väittää että jotain on saatu aikaiseksi tästä huolimatta. Vai miltä mieltä te olette? Paino on liki sama jokaisessa kuvassa, eli 84kg-86kg








Eilen tuli taas hiamen nappeja postilla :) Olen todella kiitollinen siitä, että olen siinä etuoikeiutetussa asemassa että saan Vermanilta tukea apteekkituotteiden muodossa!!!! Nämä ovat huippulaadukkaita tuotteita joita suosittelen jokaiselle urheilijalle ja muillekin. Nyt kun flunssakausi alkaa on varsinkin hyötyä Super Defencestä jossa on c, d, sinkki ja echinafors. Minisunin D-vitamiini kannattaa popsia ympäri vuoden ja varsinkin nyt kun auringosta ei saa niin paljon jeesiä enää. Multivita on hyvä syödä ympäri vuoden. Itse haluan pitää vatsani kunnossa jolloin immuniteetti pysyy vahvemmpana ja ravintoaineet imeytyy paremmin, siihen käytän Rela tabseja :) Niitä saa eri maukuisena :) Dentiplus ja Reladent on looistavia tuotteita hampaiden hyvinvointiin. Ainakin mulla on reilusti happohyökkäyksiä päivän aikana johtuen tiheästä ateriarytmistä ja treenijuomista. Mulla on tapana käyttää DentiPlus varsinkin treenijuomien jälkeen :)





Jepajee :) Tämä tyttö menee nyt korkkaamaan uutta treeniohjelmaa :D :D Olen pelanut varman päälle ja ottanut neljä päivää ekstralepoa. Kuten kirjoitin niin oli hieman outo olo viikonloppuna enkä halua sairastua. Parempi lepää heti :)

Viimeisiä viedään Gymillä, pian vaihtuu kotisali Wolfiin.... ja jos käy hyvä säkä niin saan hakemani asunto kivalla sijainnilla, eli noin 100m salista :D Miten niin mukavuudenhaluinen ;)

HYVIÄ TREENEJÄ!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.