Sidor

21.9.2014

Doms doms trallalaa...

Muutto etenee. Kämppä on hoidettu. Vuokrasopimus allekirjoitettu. Uusi sähkösopimus tehty ja kotivakuutuskin hoidettu. Muuttoilmoitus tehty. Kuusi laatikko pakattu jotka otan mukaan, kolme täynnä liian pieniä vaatteita jotka pitää viedä jonnekin varastoon ja kaksi jätesäkki heitetty pois. Jäljellä on ihan hitosti tekemistä :D Kävi hyvä säkä. Yhden kämpän hain ja sain sen. Sijainti on ihan kiitettävä. Salille kestää alle minuutti kävellä :D Sama juttu valmentajan toimistoon, taitaa tulla porttikielto aika pian :D 

Muuten menee hyvin. Olo on kuin lihamyllyn läpikäyneellä. Uusi treeniohjelma on tehnyt tehtävänsä, tyttö saa nauttia domseista. Mulla on ollut volyymipainoitteinen ohjelma viime kuukausina ja nyt sain vaihtelua siihen. Mukana on juttuja laidasta laitaa. Lyhyitä suoria sarjoja, keskipitkiä sarjoja ja pitkiä pumppaavia. Sain just Week 1 pulkkaan, laitoin rapsa Jarille siitä ja tänään aloitin uudella ohjelmalla, eli week 2. Taas tulee hieman uutta ärsykettä kropalle joten luvassa taitaa olla sama lihamyllyfiilis jatkossakin :) Olen salaa aina toivonut tällainen treenisysteemi :) Tää on niin mukavaa, ihan parasta!!!!





Hieman taitaa olla matkaa vuoden olympiavoittajan kuntoon...  http://contests.npcnewsonline.com/contests/2014/ifbb_mr_olympia/juliana_malacarne/index.php Jumalauta mikä nainen!! Jostain syystä en ole ikinä ollut mikään Dana Lin Bailey fani. Ihailen toki hänen fysiikka ja arvostan se työ mikä hän on tehnyt sen eteen. Kuitenkin Malacarnen fysiikka miellyttää mun silmää enemmän. Lihasta on enemmän, pyöreyttä, naiseellisuutta ja jäätävät jalat. Kovia mimmejä kumpaakin!! 

Meillä oli Marikan kanssa kisastudio eilen. Tai se meni niin, että Dea piti ihan nopeasti vaan treenata jalat aamulla ja sitten olla valmis klo 12. Hehe.... Konttasin Gymin lattialla ja pyöräilin tärisevillä jaloilla 500m kotiin. Kotona laitoin sitten vauhtia päälle ja menin suihkuun, palari 1 ja 2 naamaan, eväät kassiin ja sitten menox bussipysäkille jalat ihan pumpissa vieläkin. En tietenkään katsonut aikatauluja, kyllähän ne bussit tulee aina jossain vaiheessa... Niinpä. Tunnin jälkeen soitin Marikalle ja pyysin häntä katsomaan aikatauluja. Kamala vessahätä ja väsyneet jalat oli :) No, bussi ei kulje sitä kautta lauantaisin. Ei autanut kun mennä kotiin syömään ja sitten tehdä uusi yritys myöhemmin. Olen Marikalla 15.30... Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti :) Onneksi sain kahvia ja sitten olikin kisastudio pystyssä. 




Nyt pitäis varmasti jatkaa muuton kanssa mutta kun olisi kaiken näköistä muutakin tekemistä kuten olympiakuvien selaamista... jne :)

Niin juu, yhtäkkkiä mahdun aivan ihmeellisiin vaatteisiin. Tai siis treenihousuihin joihin en ole ikinä mahtunut. Tyttö pienenee ja paino pysyy.


16.9.2014

Muutoskuvia ja nappeja

Laitetaan nyt vaihteeksi hieman muutoskuvia tänne :) Ne motivoi aina painamaan eteenpäin. Kuvien välissä on reilu vuosi aikaa josta 4kk on mennyt täysilevossa sairasteluputken vuoksi ja pari kuukautta sen jälkeen kuntoutukseen. Uskallan kuitenkin väittää että jotain on saatu aikaiseksi tästä huolimatta. Vai miltä mieltä te olette? Paino on liki sama jokaisessa kuvassa, eli 84kg-86kg








Eilen tuli taas hiamen nappeja postilla :) Olen todella kiitollinen siitä, että olen siinä etuoikeiutetussa asemassa että saan Vermanilta tukea apteekkituotteiden muodossa!!!! Nämä ovat huippulaadukkaita tuotteita joita suosittelen jokaiselle urheilijalle ja muillekin. Nyt kun flunssakausi alkaa on varsinkin hyötyä Super Defencestä jossa on c, d, sinkki ja echinafors. Minisunin D-vitamiini kannattaa popsia ympäri vuoden ja varsinkin nyt kun auringosta ei saa niin paljon jeesiä enää. Multivita on hyvä syödä ympäri vuoden. Itse haluan pitää vatsani kunnossa jolloin immuniteetti pysyy vahvemmpana ja ravintoaineet imeytyy paremmin, siihen käytän Rela tabseja :) Niitä saa eri maukuisena :) Dentiplus ja Reladent on looistavia tuotteita hampaiden hyvinvointiin. Ainakin mulla on reilusti happohyökkäyksiä päivän aikana johtuen tiheästä ateriarytmistä ja treenijuomista. Mulla on tapana käyttää DentiPlus varsinkin treenijuomien jälkeen :)





Jepajee :) Tämä tyttö menee nyt korkkaamaan uutta treeniohjelmaa :D :D Olen pelanut varman päälle ja ottanut neljä päivää ekstralepoa. Kuten kirjoitin niin oli hieman outo olo viikonloppuna enkä halua sairastua. Parempi lepää heti :)

Viimeisiä viedään Gymillä, pian vaihtuu kotisali Wolfiin.... ja jos käy hyvä säkä niin saan hakemani asunto kivalla sijainnilla, eli noin 100m salista :D Miten niin mukavuudenhaluinen ;)

HYVIÄ TREENEJÄ!!! 

14.9.2014

Terveisä Rovaniemeltä ja kuntotsekki Treella

Moikka!
Olin  to-la Lapin urheiluopistolla, eka jakso fitness- ja ravintovalmentajakoulutuksesta. En ole aikaisemmin käynyt lapissa ja sinne on hieman matkaa Turusta joten kävi pari kertaa mielessä to illalla, että oliko tämä sittenkään niin hyvä idea. Koulutus kestää 11/2015 asti ja Rovaniemeen pitäisi lähteä kerran kuussa... Olihan se hyvä idea! Lapin urheiluopisto on urheilijan paratiisi :) Liikuntamahdollisuudet ovat huippulokkaa ja ilmapiiri kannustava. Opistolla on kolme salia, kaksi punttisalia ja yksi crossfitsali. Opiston ympäri on loistavat pururadat Rovaniemen luonnossa. Kävin testaamassa niitä kahtena aamuna.

Kun on muutama päivää poissa pitää ottaa muutama mini-grippussi mukaan...




Onneksi otin yöjuna makuupaikalla joten matka ei tuntunut niin pitkältä.




Aloitettiin liikuntalääketieteen ja liikuntafysiologian sekä biomekaniikan opinnoilla. Liikuntalääketiedettä väännetäänkin maaliskuuhun asti ja tenttejä tulee tiheään tahtiin. Olin onnistunut valitsemaan hyvät kesäkirjat koska suurin osa siitä mitä käytiin läpi olli tuttua kauraa fysiologian oppikirjasta. Toki tuli paljon uutta mutta oli huomattavasti helpompaa sisäistä asiat hyvällä pohjatiedolla. Takana on liki 30 tuntia luentoa. Pakko sanoa että koulutuksen sisältö, laajuus sekä luennoitsijat ylitti mun odotukset rajusti. Koultus on huomattavasti laajempi mikä olin odottanut ja luennoitsijat ovat huippuluokkaa. Lopputulos on liikunnan ammattitutkinto.

Testattiin Saran kanssa heti to aamulla yksi urheiluopiston saleista. Saatiin hyvä treeni aikaiseksi ja kivat domsit. Oli kiva vetää kaverin kanssa ja saada apua m.m. pakkotoistoihin :)







Treenin jälkeen maistuu ööö.... riisikakkuja ja tonnikalaa :D Olin varautunut siihen ettei ole ruuanlaittomahdollisuuksia joten... :D




Keskittymiskyky oli todella hyvä pe iltapäivällä, luento klo 9-20.30 :D




Aamupala ja huono nettiyhteys...



Kävin la vielä testaamassa opiston toinen sali. Kurkku tuntui hieman oudolta joten en kuitenkaan uskaltanut treenata vaan harjoittelin poseja ja venyttelin. Kerrankin fiksu tyttö :)









Niin juu, olin myös Tampereella keskiviikkona josta sitten lähdin Rovaniemeen. Kävin Jarilla heittämäss vaatteet nurkkaan, juttelemassa ja sain kolme uutta treeniohjelmaa. Yksi ohjelma per viikko. Onni on valmentaja jonka kanssa pystyy keskustelemaan kaikesta, myös vaikeista asioista. Mulla on viime aikoina ollut hieman liian paljon aikaa miettimään asioita, mikä toisaalta on hyvä asia. Välillä pitää pysähyä kyseenalaistamaan omat valinnat. Siitä on sitten hyvää valita toinen tie jos siltä tuntuu tai jatkaa samalla tiellä. Itse olen päättänyt osittain jatkaa samalla tiellä ja osittain ei. Ne asiat jotka saa minut onnelliseksi ja saavat enemmän huomiota jatkossa, moni muu asia saa olla. Kuten aikaisemmin kirjoitettu niin edessä on muutto Treelle treenien, salin ja valmentajan perään siitä huolimatta etten ole vielä löytänyt asuntoa Treelta tai työpaikkaa... :D Rohkeus palkitaan ja jollei uskalla vaihtaa kaistaa ei myöskään voi odottaa muutosta.

Olen tiimissä joka kasvaa hurjalla vauhdilla koko ajan. Tästä voidaan olla eri mieltä. Itsellä on ollut paljon erilaisia ajatuksia tästä. Minulle valmentajani tärkein ominaisuus on ammattitaito. Lisäksi kokemus, tietty auktoriteetti, kiinnostus työstä ja halu valmentaa on tärkeää. No, näiden lisäksi henkilökemia pitää synkata jollain tasolla, muuten voi olla aika hankala tehdä yhteistyötä. Luottamus ja kunnioitus ovat myös avainsanoja. Jollei nämä ole kunnossa puolin ja toisin niin on turhaa odottaa kehitystä. Lisäksi valmentajalla pitää olla aikaa valmentaa valmennettavansa. Itse voin vastata näihin kaikkiin: Kyllä [X] Ei [ ].

Olen ollut Jarin valmennuksessa liki kolme vuotta. Ollaan s-postitse yhteydessä viikottain, usein useampiki kerta. Saan AINA apua jos tarvitsen. Käyn Jaria moikkaamassa melko usein, noin joka neljäs viikko. Joskus useammin harvemmin harvemmin. En koe että olisi tarvetta näyttää kuntoa joka viikko, noin neljän viikon välein on hyvä. Lisäksi lähetän kuntokuvia enemmän ja vähemmän säännöllisesti Jarille joiden avulla sitten on helppo katsoa mitä ollaan saatu aikaiseksi ja mikä on toiminut ja mikä ei. Itse en koe että mun suhde valmentajaani on kärsinyt siitä, että tiimi on kasvanut. Valehtelisin jos sanoisin etten ole miettinyt sitä, mutta vastaus on aina sama. Päinvastoin ollaan puolin ja toisin opittu tuntemaan toisiamme paremmin vuosien varrella. Lisäksi pitää muistaa sen, että Fitfarmilla on useampi valmentajaa, eli valmentajien määrä kasvaa suhteessa valmennettavien määrän kasvuun. Toki hyvän valmentajan mittari ei ole miten paljon ollaan yhteydessä, ei todellakaan. Tämä on yksilölaji ja treenata pitää tehdä itse :) Pointtini on lähinä kumota väite siitä, ettei Fitfarmilla ole kuin netti- ja massavalmennuksia. Koska näin ei ainakaan ole mun tapauksessani.

Miksi tällainen avautuminen :D? No, kuten jo kirjoitin niin pitää välillä kyseenalaista omia valintoja ja miettiä jos haluaa pysyä samalla tiellä vai ei. Valmentajani suhteen tulen jatkossakin pysyä samalla tiellä, se päätös on jälleen kerran vahvistettu ja kunnolla :)

Hyvää su teille!

9.9.2014

Rovaniemi kutsuu :)

Yo!
Tuli hieman tavaraa taas Sporttimekalta :D Tilasin eka kertaa Selfien isolaattia, aminohappoja sekä vihreä tee. Hinta-laatusuhde on todellakin hyvä ja maku erinomainen :) Suosittelen!!




Huomenna olis taas lähtö Tampereelle. Asuntohommia, treeniä ja valkkua moikkaamaan :) Sieltä sitten suoraan Rovaniemeen yöjunalla... On yllättävän hankalaa löytää asunto. Tavallaan haluaisin kämppä ydinkeskustassa, toisaalta saisi isompi samaan hintaan hieman keskustan ulkopuolella. No, muutan treenien perään jotan kai ykksprioriteetti on se, että on lyhyt matka salille. Tulen muutenkin reissamaan niin paljon että lyhyt matka juna- ja bussiasemalle on iso plussa koska tapana on kantaa aika paljon tavaraa mukaan :D

Kisa-ajankohtaneuvottelut jatkuu huomenna Jarin kanssa. Katsotaan mihin päädytään, jos päästään johonkin lopputulokseen :D

Mulla alkaa koulutus Lapin urheiluopistolla ylihuomenna joten pitää lähteä sinne. En ole aikaisemmin käynyt lapissa joten elään siinä uskossa että näen ainakin pari poroa :D

Otin kuva jaloista. Näyttää siltä että jalat läskistyvät... 




Ei tässä paljon muuta ole tapahtunut. Hieman pitää pakata kun olen viisi päivää reissulla. Onneksi olen jo aika pro siinä hommassa :)

Muistakaa pitää vatsa ja vastustuskyky kunnossa nyt kun flunssakausi alkaa :)!!



5.9.2014

Kissa- ja asuntohommia

Tjenare! 
Näiden kanssa olen viettänyt laatuaikaa viime aikoina. "Jouduin" nukkumaan ton pienen kaverin kanssa aika paljon ennen kun muut kissat hyväksyivät häntä. Mutta kuten näette, nyt ei ole kauheasti ongelmia sen kanssa enää ;) 




Nyt tapahtuu paljon mun elämässäni. Tai ehkä se ei ole paljon muille mutta mulle se on. Kävin eilen katsomassa kolme asuntoa Tampereella, ensi viikolla olisi taas ainakin kaksi ohjelmassa. Niin juu... sanoin itseni irti nykyisestä kämpästä Turussa joten nyt on oikeasti PAKKO muuttaa :D No excuses vai miten se nyt menikään :D Moni on ihmetellyt mun touhua kun olen ollut kerran tai kaksi viikossa Tampereella. Kuulema ei ole mitään järkeä siinä touhussa. No ei olekaan ja vaihtelu virkistää joten nyt olisi tarkoitus muuttaa Treelle ja tulla Turkuun joka viikko :D Nerokasta eikö??? On se vaan ihanaa opiskella yhdessä kaupungissa ja sitten väkisin muuttaa toiseen paikkaan siksi että siellä on parempi sali, kavereita, valmentaja, hieroja. En tiedä onko tässäkään mitään järkeä. Riippuu varmasti keneltä kysyy mutta mun mielestä on järkevää tehdä niitä asioita jotka tekevät onnelliseski, käytännön järjestelyt hoituu aina jollain keinolla. Olen haaveilut muutosta ja yrittänyt olla järkevä työn ja opintojen suhteen jo niin kauan että on korkaea aika kuunnella sydäntä ja tehdä asialle jotain.

Huomenna olisi taas lähtö Treelle. Reenihommia :D

Btw, mulla on ihan paska treeniohjelma. Kaikki paikat sattuu ja ovat kosketusarkoja :D AIka kurjaa eikö ;)





Asunnonvälittäjien lisäksi oli treffit Jukan kanssa eilen. Projeksti saada Dean lantio suoraksi jatkoi. Kuten olen kirjoittanut aikaisemmin niin mulla on ollut ongelmia seisomisen ja kävelemisen kanssa ja olen juossut kaiken maailman eksperteillä. Pääsin aktivointiliikkeistä eroon ja sain uusi liikkeitä lantio- ja pakaraseudun tukilihaksien ja lihaksien vahvistamiseen. Tuntuu usein siltä etten pääse eteenpäin tämän kanssa mutta sitten kun mietin mikä tilanne oli toukokuussa niin ymmärrän että olen päässyt jo hyvin eteenpäin. Eka kerta kun tsekattiin Jukan kanssa mikä tytössä on vikana kun on kipuja ja lihasjäykkyyttä niin lantioni kiersi niin vahvasti että vain yksi pakara osui penkkiin kun tein bokskyykkyä. Osuihan se toinenkin puoli mutta paljon myöhemmin, eli ei ollut kovin symmetrinen liikerata :) Huomasin ilokseni kun treenattiin pakaroita Teron kanssa pari viikkoa sitten että nyt koko talkapuoli osuu jakkaraan kyykätessä. Vielä on matkaa edessä mutta jumalauta että Dean lantio tulee olla suora jossain vaiheessa koska minä en luovuta enkä anna periksi, ei sitten millään!! Prkl. Onneksi tämä ei vaikuta treenaamiseen muuten että mun pitää tehdä Jukan liikkeet oman ohjelman lisäksi ja keskittyä todella paljon lantion asentoon. Pian on ämmä paremmassa kunnossa kuin ikinä :D

Olen muuten tarkkailut jalkojani ja lantioni niin paljon viime kuukausina että jo kuvittelin tänään että reisissä on niin paljon lihasepätasapainoa että yksi raisi on silminnähden paksumpi kin toinen. Pakkohan oli mitata ja ne oli täsmälleen saman paksuisia :D Nyt voin taas nukkua hyvin ;)




Postilla odottaa iso paketti Sporttimekalta. Toimitus oli nin nopea etten meinanut uskoa silmiäni kun sain saapumisilmoitus tekstarina. Tilasin hieman uusia juttuja, kerron niistä sitten enemmän ensi postauksessa :)

Hyviä reenejä!!!!