Sidor

7.5.2013

Treenileiriraportti

Elossa ollaan vaikka sainkin huolestunut viesti kaverilta että olenko elossa kun en ole päivittänyt blogiin leirin jälkeen!! Väsyttää vaan "pikkasen", mutta hyvällä tavalla :D Maanantai meni aika lailla koomassa ja vaikka on ollut energisempi olo tänään niin olen kyllä aika sekaisin vielä... Onneksi tajusin ajoittaa lepoviikko leiriin perään joten minulla ei ole mitään asiaa salille muutamaan päivään ja kroppa saa rauhassa palautua viikonlopun seikkailuista. Viikonloppu on mennyt treenien, syömisen, oppimisen ja nukkumisen merkeissä, hiukan pääsin poseeraamaankin oikein yleisön edessä :) 

Meitä oli 12 osallistujaa leirillä ja jaettiin kolmeen neljän hengen ryhmään jossa treenattiin koko viikonloppu. Jokaisella ryhmällä oli oma piiskuri, eli Fitfarmin pt ja sen lisäksi Milos juoksi auttamassa ja valvomassa jokainen ryhmä. Päätin aloittaa jalkatreenillä jo heti perjantaina koska tiesin että leirin aikana treenataan jalkoja kahdesti joten on fiksua ottaa yksi treeni mahdollisimman aikaisin. Tässä hiukan kuvia siitä:





Olin ilmeisesti niin maitohapolla treenin jälkeen etten edes pystynyt syömään... Join treenin jälkeen eka palari, kävelin "kotiin", menin suihkuun ja join toinen palari. Kello oli jo melkein 22 kun olin saanut ruoka lämmitetty ja oksetti aivan kamalasti. Taistelin pitkään mutta en vaan saanut ruoka alas. Yleensä saan kyllä vedetty mikä tahansa vaikka on huono olo mutta nyt oli aivan jäätävä olo joten päätin mennä nukkumaan hetkeksi ja yrittää uudestaan hetken päästä. Tämä oli toimiva ratkaisu, ruoka meni kovalla asenteella alas 30 minuutin lepäilyn jälkeen :)


Treffattiin taas lauantaina klo 7.30 ja treenattiin selkä klo 8 ja 10 välisenä aikana. 








Treenin jälkeen Milos luennoi meille ravinnosta, ruokavalion suunnittelusta, dieettamisesta, lisäravinteista y.m. jonka jälkeen päästiin syömään ja lepämään hetkeksi ennen seuraava treeniä. Minun ryhmä treenasi olkapäitä lauantaina illalla. Selkäni meni kuulema ihan siniseksi kun väänsin vipareita kumarassa ja kuulostin siltä kun olisin tappamassa painot, taisi tulla pieni hikilammikko lattialla pään kohdalla :) Pakko sanoa että Jarilla on kyllä melkoinen auktoriteetti koska siinä vaiheessa kun tein pystypunnerrusta eikä viiden kilon käsipainot enää meinanut nousta Jari tuli seisomaan viereen ja huusi että "Jos tahtoo niin pystyy!" ja eiköhän ne painot alkoi liikkumaan :D Hyvin toimii! Tämä lause pyörisi sitten päässäni koko yö. Taisi muutenkin väsyttää hiukan koska kun heräsin klo 12.30 vetämään yödrinksuni niin menin tapojeni mukaan sänkyyn hörppäämään sitä selällä maaten ja pitäen kiinni sheikistä käsillä vatsalla. Heräsin taas klo 2.30 siihen että sheikki lensi lattialle, olin nukahtanut ja nukkunt kaksi tuntia valot päällä, selällä ja pitäen kiinni sheikistä :) Onneksi olin sentään laittanut korkki päälle ;) 

Sunnuntaina aloitettiin treenaamaan samaan aikaan kuten launatainakin, aamulla kädet. Meno oli hurja ja sain kuten muissakin treeneissä "Dealisä", eli minulle heitettiin aina enemmän painoja kun muille tyyliin "Dea ottaa sitten ne isoimmat painot", "Dealle laitetaan vähän lisää", "Muilla oli vain yksi kiekko, mutta sulle laitetaan kaksi", "Pistetään vähän lisää painoja sulle", "Eikun ota noi isommat painot"... En valita, ihanaa kun pidetään huolta siitä että vedetään tappiin asti :D!!

Treenin jälkeen päästiin näyttämään poserauksia Miloselle, eli mentiin koko porukka Wolfiin peilisaliin ja otettiin mukaan yksi CBB- ja yksi keharikilpailija. Jokainen kisaaja näytti poseraukset alkkareissa muille ja sai palautetta ja ohjeita isolta herralta. Hiukan kyllä jänskätti mennä yleisön eteen poseraamaan nesteisenä ja off-kunnossa mutta nyt sekin tehty. Ihan hyvä oppia tekemään sitä muiden kun Jarin edessä :) Asennot ovat kuulema kunnossa ja toki ei pysty tekemään hienosäätöjä kun en ole kovin kireässä kunnossa. Selkä sai hyvää palautetta "Crazy vide lats!" :D JEEE!!! 

Treenattiin lopuksi takareidet ja olin jo siinä vaiheessa aika väsynyt tyttö mutta sekin treeni saatiin runtattu läpi ja hyvin meni perille! Oli kyllä ihan huippu viikonloppu ja ikävöin Tampereta jo kotimatkalla. Olen taas miettinyt etä miksiköhän asun täällä Turussa kun voisin asua sielä... Saakelin opinnot!! Onneksi pääsen taas Wolfille treenaamaan lauantaina... ja tiistaina kun on oma treeni Milosin kanssa :D

Heräsin tänään tapojeni mukaan klo 4.15 aamulenkille. Väsytti ihan pirusti ja olisin voinut jäädä sänkyyn nukkumaan, sen lisäksi olin nukkunut todella syvään ja olin niin unenpöpperössä kun ihminen vaan voi olla... Viikonlopun treenileiri Tampereella on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä koska olin eilen jo kunnon koomapotilas, toki onnellinen sellainen :) Yleensä herään ennen herätyskelloa ja odotan into piukeena että pääsen lenkille tai salille joten tänään oli poikkeustila. Olisi ollut todella helppoa jäädä sänkyyn makamaan ja nukkua pari tuntia lisää, mutta ei se vie mihinkään eikä ainakaan lähempää omia tavoitteita joten ei auttanut kun nousta ylös ja heittää vettä, aamuvitamiinit ja mustaa kahvia naamaan. Viikonlopun leirin jälkeen päässäni on pyörinyt kaksi lausetta: "How bad do you really want it?", näin Milos Sarcev, leirin vetäjä kysyi meiltä, eli jos haluaa muutosta pitää olla valmis tekemän töitä sen eteen. Jarin/Bullin viisaudensanat viikonlopun aikana oli että "Jos tahtoo niin pystyy!", eli tas se on asenteesta kiinni ja siitä kovasta tahdosta. Näillä ajatuksilla heräsin hyvin äkkiä ja vedin treenivaatteet päälle, otin pari pahvilaatikkoa täynnä tyhjiä munapakkauksia mukaan ja menin pahvinkeräyksen kautta lenkille. Hitto että teki hyvää!!! Ulkona on ihanan keväistä, valoisaa, lämmintä ja pikkulinnut laulavat :D Minulla on vakiolenkki täällä Turussa, kävelen yleensä jokiranta pitkkin satamaan, Turun linnaan ja Portsan kautta kotiin. Siitä tulee noin 55 minuutin reipas kävely. Pidän juuri siitä lenkistä koska ei ole mitään ihanampaa kun kävellä veden ääressä aikaisin aamulla kun aurinko nousee ja kaikkialla on hiljaista, siitä lähtee päivä todella hyvin käyntiin!

Nyt kun on lepopäivä aamupuuro ei kuulu aamupalaan, mutta ei se haittaa vaikka rakastankin aamupuuroa! Söin rahkaa sojalesitiinin ja marjojen kera heti kun tulin kotiin ja join lisää vettä. Minulla on tapana venytellä aamulenkin jälkeen kun kroppa on valmiiksi lämmin joten pistin Rammstein soimaan ja kävin koko kroppa läpi, ei siihen mene kauan jos on tehokas :) En jaksanut tehdä päivän eväät eilen joten väsäsin nopeasti jauhelihasalaatin johon laitoin jauhelihan lisäksi parsakaalia, valkokaalia, oliiviöljä, ruususuolaa, pippuria ja tietenkin kananmunan valkuaista :D rutiinilla kun tekee niin ei menee kun 5 minuuttia tähän ;) SLURPS!! Välipalaprotskujauhe ja pähkinätkin piti punnita ja laittaa minigripeihin. Siitä sitten suihkun kautta kävelin töihin, paikalla jo klo 07.26. Oli ihanan pirteä olo eikä harmittanut ollenkaan etten jäänyt sänkyyn nukkumaan! Kyllä se väsymys vaan iski iltapäivällä ja olen lähinä nauranut itselleni miten pihalla olen väsymyksestä. Kai se tasoittuu tässä pikkuhiljaan kun nukun ja lepään :) 

Nyt tuli tällainen mammuttipäivitys kun en pääse treenaamaan ja on aikaa kirjoittaa :) 

6 kommenttia:

  1. Joko alat olla palautunu? :) Kauan nyt keventelet? Tsemiä Mimmi!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D enhän ole kun vetänyt löysää kolme päivää :) katsotaan jos maltan pysyä poissa salista huomenna vielä, voi olla että olisi fiksua.

      Poista
  2. Oli huippua lukea leiristä, kiitos raportista :-)

    VastaaPoista
  3. Jiihaa kiitos raportista! Tästä vaan oma rimakammo kyllä nousi, että milloin sitä itse olisi 'valmis' moiseen - ei ikinä :) Hienolta leiriltä kuulosti!

    Eija J.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai voit EIja mennä leirille! Jostain on pakko alottaa ja shokkihoito on aina hyvä vaoihtoehto :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.