Sidor

25.4.2013

Aamupipareita :D

Täällä menee hyvin! Tyttö kiristyy ja paino on alkanut nousemaan... ihan muutama sataa grammaa, eli ei paljon, mutta silti. Energia on muillekin jakaa ja palautuminen toimii ihan käsittämättömän hyvin :) Tuntuu siltä että asun Gymillä, reenejä on koko ajan ja 7-8 salitreeniä viikossa on ainakin minun mittakaavassa aika paljon. Vedän jokainen sarja ihan tappiin asti jokaisessa treenissä ja luulisi että jumeja olisi junkun verran mutta ei. Toki tunnen että olet treenanut ja lihakset ovat arkoja treenin jälkeisinä päivinä mutta palaudun hyvin ja tuntuu siltä että voisin treenata vielä enemmänkin :D No, eiköhän tämä riittää ;) Pitä jäädä aikaa löhöilyynkin.

Kävin aamulla tekemässä pipareita... eikun vipareita. Noi pudotussarjat ovat ihan minun juttuni, saan niistä todella paljon irti ja tuntuma on ihan mahtava :)



Tässä vielä kuva viime Tamperereissusta, Teron jalkatreenistä. Kuten huomatte niin treenaaminen Terden kanssa on pelkkää nauramista :) ei nyt ihan. Tässä vaiheessa sain kuulla pojien kuullarallista joten nauratti aika paljon :D


Nyt tuli taas tällainen minipäivitys... Parempi se kun ei mitään! Loistavaa loppuviikkoa teille :D!!!

4 kommenttia:

  1. Pudotussarjoilla loppuun asti, hyvä Dea! Oliko ihan 20:set alussa? :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. :D kutoset, neloset, kolmoset , kaksja puol ja nolla pilkku viisi käsipainot :D 20 on jo aika iso kp ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.